Идеи за трапезата на Бъдни вечер

КОЛЕДНИ СЛАДКИ

Идеи за Коледната трапеза

четвъртък, 11 февруари 2016 г.

Бистра супа със свинско месо

Бистра супа със свинско месо



Тази "свинска" супичка е без застройка, което я прави бистра, прави се по възможно най- простичкия начин и е невероятно вкусна и подходяща за студените зимни дни ( и не само).
Тя е поредното мое хрумване с "подръчни" продукти и много се надявам да Ви хареса.






Необходими продукти:

300-400 г. свинско месо (най-добре от джолан,но може да ползвате всякакво,с което разполагате)
2 средни картофа
1 малък морков
1 "гнездо" фиде
1-2 дафинови листа 
няколко зърна пипер меланж (цветен зелен, червен, бял, черен)




Начин на приготвяне:


Сварете джолана заедно с пипера и дафиновия лист.
Извадете месото и го накъсайте на дребно и прецедете бульона.
Той става много ароматен и наситен с леко кафеникъв цвят.
Върнете го в тенджерката и сложете да се варят в него нарязаните на кубчета картофи и морков.
След като се сварят , слагаме месото и добавяме и фидето.
Разбъркваме и оставяме за още 5 минути да покъкри на слаб огън.
Подправяме на вкус със сол и черен пипер.
Добър Апетит!


Ако използвате рецепта от този блог моля  посочете  активен линк към рецептата!


Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!








Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...