вторник, 23 юни 2015 г.

Пилешки късчета с майонеза и кашкавал

Пилешки късчета с майонеза и кашкавал





Необходими продукти:

300г. пилешко месо, може да използвате и филе
3 с.л. майонеза
1 с.л. горчица, аз използвах едрозърнеста, но Вие ако желаете използвайте и обикновена
сол, черен пипер
100-120 г. кашкавал


Начин на приготвяне:

Загрейте фурната на 200 градуса.
Пилешките късчета подправяме със сол и черен пипер, а ако кашкавала,който ще използвате е солен , не слагайте сол.
Смесете ги с майонезата и горчицата.



Преместете ги в тавичката, в която ще ги печете и ги разпределете така,че да са на един ред.
Сложете ги във фурната и печете докато получат златист цвят.



Извадете, поръсете с настърган кашкавал и върнете със фурната докато се запече и кашкавала.
Сервирайте ястието топло!

източник: supichka.com.

Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!

 













Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...