сряда, 18 февруари 2015 г.

Кашкавал пане

Кашкавал пане



Необходими продукти:


200г. кашкавал ( за 4 бр. по 50г. за всяко парче)
2 яйца
2 листа кори за баница
олио за пържене


Начин на приготвяне:


Всяка плочка кашкавал с дебелина от сантиметър,но не по-тънко, се завива в 1/2 кора за баница. Моите бяха много пресни и се понакъсаха,но ги закрепих една за друга и пак се получи чудесен резултат.







Потапят се в разбитите яйца и се оставя да се напои много добре от двете страни кората.

Пържи се в силно сгорещена мазнина.
Отцеждаме от излишната мазнина върху пласт кухненска хартия или салфетка.
Добър Апетит!


Заповядайте в кулинарната ми група ТУК, а ако желаете да се присъедините към  страницата на блога в Facebook натиснете ТУК
Благодаря Ви от сърце!





2 коментара:

Aura каза...

Вкусна класика!

Elena Dimitrova каза...

Невероятен стана!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...